caglartrr Reglime 8 gün var göğüs uçlarım ağrıyor ve aşırı midem ağrıyor ve bulanıyor böyle durum yaşayan varmı gebelik öncesi
emirmom caglartrr benim ilkinde olmadı ama bu gebeliğim de aşırı göğüs hassasiyeti oldu hatta test yapmadan öyle anladım diyebilirim büyüme ve hassasiyet oldu 6. Haftada falan anca geçti
mavi123_ caglartrr evet canım bendede hamile olduğumu öğrenmeden göğüslerimde aşırı ağrı vardı ve çabuk acıkıyordum. Benim adet döneminde göğüslerimde hassasiyet oluşurdu oyüzden ona yoğuruyordum ama sonra hamile olduğumu anladım. 2. Aydan sonra geçti çok şükür
cigdem_mehmet Benim 16-17 Ovulasyon adetim hep öne geliyor 1.2 gün geçen ay 3 temmuzdu benim de hafif bulantım var acaba diyorum ama erken diyorum
caglartrr emirmom göğüs uçlarım aşırı acıyor bugunde sertleşmeye başlamış ama adetime daha 1 hafta var hiç böyle olmuyordu bakalm ama test yapmadım hemüz
caglartrr mavi123_ ay iniallah göğüs uçlarım acıyor bugunde sertleşti gibi bide midem ağrıyor hemde bulanıyor
mavi123_ caglartrr siz yinede her ihtimale karşı dikkatli olun. Başka ilaç falan kullanmayın. Ağır kaldırmayın vs. Rabbim gönlünüzce versin🌸