Pltkbra Merhaba hanımlar 4dusukten sonra ıkız hamıle olduğunu öğrendim perınatolojıye yonlendırdır nasıl bı bölüm acaba
myangelson Pltkbra riskli gebelik takibi yapıyorlar cihazları daha gelişmiş oluyor. Bende rahim ağzı yetmezliği sebebiyle serklaj olmuştum perinatoloji takipliydim
Naznihan Pltkbra riskli gebelik canım , benim de rahim agzı kısalığı nedeniyle 2 gebeliğimde perinatoloji takipli oldu
Srfblt Pltkbra riskli gebelik sürecini takip ediyor, benimde açılma ve rahim ağzı kısalığım var diye serklaj oldum perinatoloji doktoru yaptı ameliyatı
Pltkbra Bırde ben oksapar 4000 bınlık ıgne kullanıyorum pıhtılaşmadan dolayı dünde lekelenmem oldu progestan ıgne ve fıtıl verdıler
Pltkbra myangelson bende acaba nasıl bir bölüm Dedım çünkü daha önce gıtmedım ve önce kadın doğuma gıtmem gerekıyomus
_mom01 myangelson bana da bugün açıldı yeşil alan ,bebekler iyi şu an 8 haftalığız ikiz gebelik ben bir ay sonra gitmeyi düşünüyorum perinatolojiye sizce ne zaman gitmeliyim
Pltkbra Naznihan kadın doğuma randevu aldım ama ınanın çok korkuyorum 6+5 günlük dün bırden lekelenmem oldu ıgne ve fıtıl kullanıyorum günlükte oksapar kullanıyorum ınsallah bot sorun olmaz
Blackkk Pltkbra onlar yönlendiriyorlar canım ben hem kadın doğum doktoruma 2 haftada bir de perinatoloji takipliyim
myangelson Pltkbra devlette öyle oluyor evet bazen tek seferlik gidiyor bazen oradan devam ediliyor direk belki siz oradan devam edersiniz
Naznihan Pltkbra evet kadın doğuma gidiceksin o seni perinatolojiye yönlendirecek sonrasında hep orda takipli olcaksın, fitil böyle erken dönemde düşüğü önlemek için cok etkili ben de kullandım inşallah senin de bi sorun cıkmaz cnm
Pltkbra Bırsey daha danışsam progestan ıgne sabah akşam iki doz vurulmamı söyledi ayrıyetten gece ıkı tane fıtıl sabah bır fıtıl kullanmamı söyledi
Pltkbra Insallah canım progestan fıtıl kullandım oncekı gebelıklerde ama ıgne ılk defa kullanıyorum o yüzden endıselendım ınsallah bır sorun olmaz çok korkuyorum öbür gebelıklerde hep bu haftalarda sorun oluyordu kanama başlıyordu çok korkuyorum
Pltkbra Teşekkür ederim hepınıze ınsallah güzel haberler alırım lekelenme Benı korkutuyor bıtmıyoda sureklı az az gelıyo
myangelson _mom01 ilk randevu ne zamana alabiliyorsaniz öyle başlayın bence 1 ay beklemeyin. Zaten muayeneye gidince sizi yonlendirirler