Lilbaby Merhaba güzel anneler. Bugün çatı kontrolüm vardı. Hiç korktuğum gibi olmadı. Doktorumda konuşarak çok rahatlattı. Zaten birkaç saniye sürdü. Hiç boşuna kendinizi korkutup gitmeyin. ☺️ Şuan için herşey uygun rahim ağzı yumuşamaya başlamış dedi. Bebişim minyon bi kız sanırım ☺️ 37+3 üz 2850 olmuş minnak ☺️ Bu hafta gelmez diye düşünüyorum dedi. Sizlerde durumlar, keyifler nasıl?
Nurcan166 37+1 kilosu 2700 sınırda dedi sizce korkulacak bişey var mı minyom tipli olur dedi senin kızın
Lilbaby Nurcan166 Kilosuyla ilgili sadece iri bir bebek olmayacak minyon kızın daha iyi rahat doğum yaparsın dedi gülüştük :) doğumda 3 ü bulur diye düşünüyorum dedi. Bende dert edilcek bir kilo asla değil. Önemli olan sağlıklı olması ☺️
Lilbaby Nurcan166 benimkide baş aşağı bayadır. Rahimde yumuşama var ama henüz açılma yok ve sancımda yok en az bir hafta daha doğmaz dedi. En doğru bilgiyi alttan muayeneyle anlayabilirsin canım ☺️
Nurcan166 Sınırda dedi korktum Bn oyüzden sordum saglıklı olsun zayıf olsun o önemli degil yeter ki saglıklı olsın
Nurcan166 Bana bu 2 hafta içinde doğum olabilir dedi bugün gittim kontrole pazartesi gene gel dedi nst bağlıyalım dedi
Bukreizmir Benimde çatı kontrolüm var yarin bende 37+3olucam bakalım ne dicek çok merak ediyorum birazda korkuyorumm