Zeliha_plt38 Smge92 Smge92 bende 13+3 karnım sabah kalktığımda hafif belli oluyo kendini belli ediyo yani ama akşam davul gibi oluyo görünmemesi imkansız gaz karnı diyorlarmış ona da 😁🤭
Neeikincimii Melike55_ ben ogrendim kızım olacak inşallah 🙏🏻 bulantılar yeni hafiflemeye başladı hala iştah yok eksi 8 kiloyla 16. Haftaya giriyorum
Neeikincimii Smge92 ben 15. Haftadayim ikinci hamileliğim ve 8 kilo vermeme rağmen karnım 5-6 aylık hamile gibi oldu
Neeikincimii sevincin Allah gönlüne göre versin inşallah 🙏🏻 benim bir oğlum var bende ikinciyi kız istiyordum Allah nasip etti kızım olacak 🙏🏻🌺
lilyumberra Melike55_ İyiyiz sıcaklar bunaltıyor aşırı halsizlik var 12 haftalık kız istiyorum inşallah daha öğrenmedik
twokidsmom 12 haftalikken erkek dendi. 14+3 olduk yarın kontrolümüz var netleşecek insallah. Fakat beni halsizlik ve baş ağrıları mahvediyor.
benlilaaa Melike55_ 15 haftalık olucaz çarşamba günü , haftaya çarşamba kontrolümüz var inşallah ozaman öğrenicez 🙂 mide bulantısı ve sıcaklar mahfediyor 2. evladım olcak ilk çocuğumda asla böyle olmadım 😏