Esrarananur Kullandığınız ve faydasını gördüğünüz krem veya yağ varmı kızlar 22 haftalık hamileyim hala iyi bi krem bulamadım 🤦♀️
oznursrm Esrarananur frei öl çatlak yağı kullanıyorum.Sabah akşam masaj yaparak göbek,basen,gögüs bölgeme bolca sürüyorum.37. Haftamdayım hiç çatlamadım maşallah ben çok memnunum ürün garantili zaten.Araştır canım sende.
Pars Esrarananur mustela kullanip memnun kalan cok vardi cevremde.. ilk ogrendigimden beri mustela catlak oncesi kullaniyorum.. 36. Haftadayiz henuz catlamadim memnunum kremden ama tabi daha haftamiz var ne olacagida belli olmaz🤷♀️ Ama bilgin olsun eczanelerde cok pahali oluyor internetten arastirip en uygun yerden aliyorum resmen yari yariya fiyat farkediyor😉
Minik19 Esrarananur ben daha yeni bawladim 2 defa surdum benim gogusumda oldu catlaklar 1kere surduk kawinma dayandi daha catmadi .Amma yine devam edicem
oznursrm Esrarananur Web siteleri var ordam sipariş ettim hemde indirim bardı 2 kutusuna 100 tl verdım.Tüylenmeye gelince yap yapmadı ben esmer oldugum için hafıf tuylerım zaten vardı.Bem memnunım banad ayakım arladasıö tavsıye ettı iyiki almışım.🥰