Sindirella-94 Kizlar sat 1 temmuz adetime 6 gün var erken gebelik testi day’s doktor markası 2 dkada belirlemeye başladı tam 3 dakikada bu şekilde oldu bugün testi kullanan var mı bakarmisiniz sizde
Tazeanne56 Sindirella-94 var bence canım hayırlı olsun ben de sat 28 haziran bugünlerde olmam lazım yarın da evlilik yıldönümü bana da dua et benimki de böyle çıksın sürpriz yapmak istiyorum çok🥰
hilal0100 Sindirella-94 ilk bebegimi boyle ogrendim adettten once yaptign icin silik cikmis ama hamilesin hayirli olsunnnnnnn canm
duygumfoca Sindirella-94 canım ben 5 gün kala yapmıştım böyle silik çıkmıştı yeni döllenme olmuşsa böyle çıkıyor 😊 inşallah hayırlı haberler alırsın
Birhilal Benim de bata 3 gün kaldı gösteriyor uygulamada geçen ay da ona göre tam günümde regl oldum bu ay da bebek denedik az zaman kalınca heycanlandım acaba ben de yapsammı test varsa çıkar mı acaba?
Birhilal Sindirella-94 herhangi bir belirti yok ama sadece arada bi kasığımda sağlı sollu kısa süreli batma oluyordu hemen geçiyordu bu da belirti mi bilmiyorum daha önce hiç gebelik geçirmedim
Birhilal Sindirella-94 ay ne diyorsunuzz😍 evde bir tane awox erken gebelik testi vardı yaptım az önce koydum dolaba bakmak istemiyorum😅
Sindirella-94 Birhilal sağlık olsun Rabbım sana da nasip etsin benimde var mi yokmuş bilemedim bu marka hakkında yorum yapan da olmadı inanayım mı inanmayım mi arada kaldım 😂
Birhilal Yumurtlama gününün ertesi günü ilişki oldu acaba tutmaz mı ya henüz 2 aydır deniyoruz nerde yanlış yaptığımızı çözemedim😅
Sindirella-94 Birhilal hayatım bu tamamen Allahını işi normalde yumurtlamada yapılan iliski yüksek ihtimal tutuyormus
Birhilal Sindirella-94 ben de bilmiyorum o markayı awox önerdi burdakiler ben de hep onu kullandım😅 nasip Rabbim en güzel zamanda nasip etsin
Birhilal Sindirella-94 ayyy kıızz çıktı çıktıııı dolapta bıraktım yine bi bakayım dedim hayalet çizgi varrr
Tazeanne56 Sindirella-94 var canım az önce test yaptım anında ikinci çizgi belirdi kocama sürpriz oldu