Esma006 Ftm2025 tansiyon yükselmiş halbuki tansiyon vs sıkıntım yoktu yükselmiş belli etmedi bende kanama gorunce direk gittim
Yavuzzynpmhra Esma006 canım daha iyi olmana çok çok sevindim. Takip ediyordum seni, inşaallah güzel haberlerini alacağımız günlerde gelir🥹🥰. Dinen aklında şüphe varsa diyanetin hattını arayıp sorabilir sonrasında ona göre ilerleyebilirsin🤗
Zhrcyl Esma006 şuan gebeyim canım 11 ay sonra kalabildim Ama genetik testlerini yaptır unutma ben yaptırdım şuan iğne+hap kullanıyorum
Esma006 Zhrcyl ben çok kan kaybettim nerdeyse rahim alınıyordu yaşımın küçük olduğunu görmüş doktor ellememis
2cocuk2kopek Esma006 kanaman bitti ise haram değil canım kanama durumu devam ederken olursa haram oluyor. Sen içini ferah tut kendini ne şekilde iyi hissediyorsan onu yap eşin sonuçta .
Esma006 Zhrcyl kusura bakma sık boğaz ettim senide peki bu genetik testlerini devlet mi özel mi mantıklı
ben21 Esma006 islami açıdan kanama bittikten sonra kadın boy abdesti alıp ibadetlerine ve eşiyle birlikte olmaya başlayabilir. Bir dip not olarak da bu gibi günahları yaymamak, başkalarımı şahit tutmamamk gerekir
2cocuk2kopek blippi neyle alakası var ?? 25 günü geçmiş kanama bitmiş illa 40 gün beklenir diye nerede yazıyor hangi kitap hangi ayet ??