aysenur6 Esma006 Asla kendinizi kınamayın Rabbim sever verir sever vermez hepimiz bir imtihanın içerisindeyiz ama şöyle düşünün sizi göbek kordonundan tutup cennete götürecek bir meleğiniz var ve o sizi eminim ki şu an görüyordur.Rabbim acınızı hafifletsin. Kanamanız bittiyse ilişkiye girebilirsiniz bu pek tabi normal bir şey her şeyden önce kadınsınız kendinizi suçlamayın lütfen eminim ki rabbim o boşluğu çok güzel dolduracaktır💚Müsterih olun 🌸
Zhrcyl Başın sağolsun canım yalnız değilsin merak etme bende 37 haftalık kızımı plesanta dekolmanından kaybettim bu süreçte nasıl iyi hissediyorsan öyle davran, sadece enfeksiyon riskini unutma bir şey olmaz
Angelaass Esma006 dinimizde yas 3 gündür. 40 falan bunlar hep âdet dinle alakalı bir durum yok isterse 10 yıl geçsin sen zaten bir annesin ve bu durum senin için hiç normal gelmeyecek ama acısı hafifler. Allah kimseye yaşatmasın imanın gücün olsun. Onu sana veren aldı emin ellerde cennette meleğin var ve bir gün kavuşacaksınız. Normale dönmek senin en doğal hakkın ve piskolojin için de bu iyi olacaktır. Lütfen kendine eziyet etme. Allah yüreğine serinlik versin ❤️
Yesimmmmi Esma006 oyle birşey yazmışsınız ödüm koptu başka birşey sandım neyse kanamanız gelmiyorsa bazıları 40 kadar 🩸 kanamıyor eşiniz sonuçta günahı nerde bunun anlamadım 😕
hayirlisi06 Esma006 iyi olmana çok sevindim Esma. Sanırım kanama geçince günah olmuyor tam bilmiyorum ama. Ama ben kendini iyi hissetmene çok mutlu oldum hikayeni biliyorum bende cebeci ye gidiyorum bu arada. Ama sezeryan doğum yaptın istersen 6 ay bekle bebek yapmak için ama doktorun ne der bilmiyorum hersey gönlünce olsun 🌷
Esma006 hayirlisi06 8 Ağustos kontrol canım bakalım rahim ne durumda çünkü kanı durduramadilar rahmim alinicakti nerdeyse 😓
Esma006 Elfo hiç geçmeyen sancı yasadim bir saat boyu ve ardindan. Gelen köyü renkli kanama bardaktan boşalircasina acil sezeryana alındım ztn tansiyon 20 idi halbuki fnasiyonum yok yani 12-13 çıkardı riksli gebe değildim bir anlık olan birşey günlük olcucem tekrar gebelik olur ise doktor sinsi gelen bir sorun dedi bu malesef son üç ayda oluyormuş genellikle 😓
2cocuk2kopek Esma006 kanaman bitti ise haram değil canım kanama durumu devam ederken olursa haram oluyor. Sen içini ferah tut kendini ne şekilde iyi hissediyorsan onu yap eşin sonuçta .
mardine474 Esma006 rabbım yerını doldursun ınsallah basınız sagolsun. Eşinizle sizi duygusal olarak çok çok iştesiniz Böylelikle yakınlaşmak isteyip moral bulmak istiyor olabilirsiniz bana göre kötü yorum yapmayacağım yani bunda bir şey yok Hani bunu yaptıysanız da vicdan azabı çekmeyin birbirinizi de teselli bulup iyi olmaya çalışmışsınız Tabii ki acınızı şu an unutmazsınız Ama hayatta devam edecek Rabbim yerini doldursun