byzzg 7 hafta bitmek üzere kızlar bulantılarım çok arttı hiçbir şey yiyemiyorum su bile içemiyorum bulantı ilacı da kullanıyorum ama 24 saat bulantım hiç geçmiyor diyebilirim benim gibi sıkıntı yaşayan var mı
Mrsz byzzg aynen ya 24 saat sadece uyurken hissetmiyorum evde başka çocuğum var bakmam gereken onun bile modu düştü beni böyle görünce çare bulan yazsın benmki uyumadığım sürece devam eden bulantı
sevincin byzzg ben 13 haftalığım her gün kusmam var geçmesini bekliyorum mide bulantım azaldı 7 haftalıkta beyaz leblebi ve elma tükettim iyi geldi tavsiye ederim
Nazlicann1993 byzzg 16. Haftadayım bu haftaya kadar kusma bulantı devam ilk gebeliğimde bu haftalarda geçmişti bu gebeliğimde çok değişik bir türlü geçmiyor
ayseehu Bnde 8 haftalığım bir günüm diğer günü mü tutmuyor. Bir iyi bir kötü millete garip geliyor numara yapıyorsun sanki diyen bile var ama işte…
byzzg ayseehu benim de sabah iyi olsam akşam kötü oluyorum ama daha 1 gün tamemen iyiyim diyemedim çok güzel ama zorlu bir süreç🥹
byzzg minikpanda0_ ayy o kadar uzun sürüyor mu ya 3 ay da geçer azalır diyorlar ama 😢 geçmedi mi senin
minikpanda0_ byzzg yok ya hiç geçmedi sabahtan beri 8-9 kere kustum içim dışıma çıktı çok zor bişeymiş ya
hatirown 8+4 benimde sürekli gün boyu 2 hafta önceden başlayan mide bulantısı öğürme var. Dayanamıyorum çok huzursuz rahatsız ediyor, kusmuyorum ama sürekli midem ağzımda hissi. Doktoruma yazdım prilam yazdı bakalım gece yatmadan önce kullanacağım umarım en azından bir süre böyle idare ederim. Çünkü evden çıkamıyorum yaşayamaz hale geldim, tabi şükür çok şükür orası ayrı 💖
byzzg hatirown ben de aynı durumdayım bulantı ilacı kullanıyorum ama fayda etmiyor umarım sana iyi gelir canım🥹🙏🏻 ben de evden çıkamaz yataktan kalkamaz hale geldim 24 saat süren hiç geçmeyen bi bulantı
Meridaily hatirown aynı durumdayız haftamız ve günümüz de aynı. Sürekli öğürme tiksinme hali. Gece yatmadan önce 2 tane içiyorum ben de prilam ama ertesi gün yine aynıyım.çok şükür bugünümüze🥹❤️🤲
Leeylaaa 6 haftaligiz ama bulantılar başladı sabah bulantısı gece bulantısı gün içerisinde hiç bişey yok kimisinde 9 ay kimisinde 3 ay devam ediyor diyorlar
byzzg minikpanda0_ benimde kusmam yoktu yeni 2-3 gündür başladı kussam da rahatlamıyorum çok garip gerçekten allah hepimize yardım etsin 🙏🏻
byzzg minikpanda0_ umarım hafifler azalır ve biter keyfince yediğin günlere kavuşursun Allah yardımcımız olsun🙏🏻😢
minikpanda0_ byzzg amin amin cümlemizin hamileliği kolay geçer inşallah. yağlı baharatlı tuzlu şeylerden uzak durmaya çalışın onlar da bulantı yapıyor
Aleynadiyorki Midem benim de aşırı bulanıyor canım hiç bişey istmeiyo az az yemeğe çalışıyorum. Kusmam yok ama çok kötü bi hisle baş başayım. Sadece mide bulantısı da değil asla enerjim yok hayattan soğumuş gibiyim sanırım hormonlardan
byzzg Aleynadiyorki canım benim de önce kusmam yoktu ama dediğin gibi sürekli midem bulanıyodu hayattan soğumuştum sonra kusmalar başladı depresyon halsizlik çok normal hormanlardan kesinlikle benim de geceleri özellikle içim sıkılıyor çok garip bir his
Gnl54 Aleynadiyorki ay evet bende oyle halim yok kolum kanadım kırılmışcasina bi his gibi cok tuhaf hayat enerjim yerlerde bulantı cabasi