Egegayk Sevgii_ ağustosun ilk haftasında doğumu bekleyem ben bebemin 37.haftada gelmesi şaka gibi😅😅😅♥️🌸🙏🏻
Nimpheloss Zeynep3434_ Benim de 35+3 artık bunaldım sığınamıyorum. Geceleri uyku yok zaten ve ayaklarım sürekli ödem topluyor
Akidesekeri11 Sevgii_ ay bana da sanayi tipi çok büyük geldi oturma odam büyük olmasına rağmen en uzak mesafeye bile çok fazla vuruyor ben de bakayım bari canım teşekkür ederim 😊
Sevgii_ Akidesekeri11 evet çok üflüyor çarptı bizi yapamadık onunla. Babamda var duvara asmışlar öyle iyi olmuştu ama biz çoktan değiştirmiştir
Sureyya-2626 Sevgii_ benim ilk gebeliğim bu yaşadıklarım normaldir sanırım öyle düşünüyorumda tahmini doğum tarihine göre 15 günüm var ve hiç bir şeyim hazır değil şuan
Birannelikmeselesi Sevgii_ ya öyle tabi ama ikinci olunca çok zor. Birincinin peşinde koşarken sancılarım başladı resmen. Dr yatacaksın diyo nasıl olacak bilmiyorum.
Merve6521 Benimde 11 Ağustosdaydı doğum ama sezeryan diye haftaya alacak doktor ama hergğn diğer günü arattırıyor erken doğmasında zamanında doğsun diye hep dua ettim inşallah haftayı da bekler bebişim hep erken doğum riskim vardı çünkü
Sevgii_ ErsBegAs beğenmemiş öyle durmayı demekki canı nasıl isterse öyle gelmek istiyor 🤭 sağlıkla alın kucağınıza 🌸
1rem Sevgii_ 35+2 deyim sıcaklar, ödem, geceleri uyuyamama, akşamları burun tıkanıklığı, bebeğin şiddetli hareketleri zorlanıyorum artık. İlk gebeliğim bebek şuan normal doğum pozisyonunda haftaya kontrolüm var bakalım ne zaman gelecek bebek
Sevgii_ 1rem aşağıya çok baskı hissediyor musunuz? 29. Haftadan beri baş aşağı duruyor doktor kanala girmeyi zorluyor dedi. Uzun zamandır böyle durduğu için hem aşağı baskı çok hissediyorum hemde kaburgalarım batıyor sanki eğil kalk yaparken
1rem Sevgii_ benimde aynı şekilde eğil kalk yaparken baskı çok hissediyorum bide geceleri yatarken hareketleri çok can acıtıyor