Busramnida 37+3 ‘ te Kesisiz dikişsiz 3.kez normal doğumum oldu çok şükür..🥰 darısı diğer temmuz annelerine inşallah.. 🥰💖
ileydeee Busramnida 37+5 de gittim 1 cm açıklık var sancı çok üst düzeyde ama gelen giden yok 38+1 oldu
Busramnida Asminesra evet şehir hastanesi ☺️ ama benim için özelden bir farkı yoktu çünkü doğumum da eşimde yanımdaydı her şeye canlı şahit olmuştu 😍
Esseraa22 @Busramnida gözünüz aydın sağlıkla büyütün bebisinizi🥰benimde 3.dogumum olacak inşallah kesisiz dikişsiz kolay birsekilde olur
Asminesra Busramnida duydumki devlet hastanelerinde kimseyi yanina almiyorlarmis yani hastaneye giris yaptiktan sonra sancilar falan hep tek basina cekiliyormus dogum bittikten sonra odaya gecince aileye haber veriliyormus ayni durumu mu yasadiniz
Busramnida ileydeee bol bol sıcak duş ve hareketli olmak lazım squat pilates topu varsa onunla hareketler yapabilirsiniz ördek yürüyüş akşam yürüyüşü merdiven inip çıkma her şeyi deneyebilirsiniz ☺️ sağlıkla gelsin bebiş🌸
Erkekannisi2 Busramnida ayy hayırlı olsun canım , benimde ikş oglum var , ucuncu bebişim senin gibi kız , ilki 40 haftada ikinci 42 de geldi oglanların , inşAllah kıızm erken gelır , 37 yim suan beklıyorum , senin dogum nasıl basladı?
Busramnida Erkekannisi2 hadi hayırlısı olsun inşallah canım 🥰 suyum azalmıştı o sebeple doğum ardına sancılarım başladı canım ☺️
Katherinne Busramnida gözünüz aydın 💞 süreciniz nasıl oldu peki suyunuz mu geldi sancılarınız mı başladı ? Bende 37+2 deyim kız bebek o yüzden aşırı merak ettim :)
Busramnida Katherinne teşekkür ederim canım 🥰 kontrole gittiğimde suyum azalmış o sebeple yatış verildi ardına sancılarım başladı ve doğum gerçekleşti canım 🌸
Busramnida Asminesra evet bu şekilde olan hastanelerde var ama benim yanımda eşim vardı tamamen hastane ve şehirlerle alakalı bir durum sanırım ☺️
Kubra0606 Günümüz aynıydı konuşmuştuk belki hatırlarsınız💞sağlıkla hayırla büyüsün inşallah 🌸biz henüz beklemedeyiz bizede dua edin inşallah sağlıkla hayırla kavuşalım 😊
Busramnida Kubra0606 yaa 😍 çok teşekkür ederim canım darısı size inşallah kaç haftalık oldunuz 🥰 bol bol squat ve merdiven in çık sıcak duş al hurma ye canım umarım sende en kısa sürede sağlıcakla kucağına alırsın bebişini 🤲🏻💖