Kızlar ben 4 Temmuz da Antalya şehir hastanesinde doğum yaptım Antalya da olanlar için mutlaka öneririm şehir hastanesini ebeler doktor çok ilgiliydi gerçekten doğumhane odaları çok temizdi tek kişilikti içinde banyosu sıcak su plates topu vs hepsi vardı gerçekten konforluydu kesinlikle tavsiye ederim bu arada doğum hikayeme gelecek olursak 4 Temmuz gece 3 gibi suyum gelmiş birden uyandım ve bi ıslaklık hissettim hemen ılık bi duş aldım ve hastaneye gittim suyum gelmeye devam ediyordu sancılarım vardı ama açılmam 1 cm kadardı sabah 9 buçuğa kadar bekledik ama ilerleme çok olmadı zaten erken olduğu için ne kadar durursa o kadar iyi dedi doktor çünkü ciğer geliştirici iğne vurulacaktım ben sancılarım olmaya başladığından itibaren hareket etmediğim için açılmam olmuyordu ebeler çok ilgileniyordu hareket etmem gerektiğini söyleyip beni kaldırmaya çalışıyorlardı ama ben ısrarla hareket etmiyordu en sonunda böyle olmaz deyip kalktım ve yürüyüş ördek yürüyüşü plates topunda hareketler etmeye başladım akşam 7 ye kadar olmayan açılmam 7 buçuğa kadar birden 8 e çıktı sonra bi anda doğum başladı biraz zordu ama 8 buçuğa kadar sadece kendi sancımla ve hiç kesik atılmadan doğurdum oğluşumu kucağıma aldım çok şükür ebeler falan sağolsunlar çok destek oldular çok olumlu yaklaştılar birazda cesareti onlardan aldım ve çok şükür atlattık.