plajterligi aanonim daha önce alttan muayene olduysanız bi farkı yok aynı şekilde yapılıyor. Çatala çıkıyorsunuz orda müsait pozisyonda vajinal ultrasonla değilde 1-2 parmağıyla bakıyor açıklığınıza göre. Aynı vajinal ultrason gibi kendinizi sıkıp kasmadığınız sürece ağrı acı sızı vs hissetmezseniz
kdrclb02 aanonim hiç korkmanıza gerek yok alttan muayene olduysanız Buda onun gibi sadece doktor parmakla bakıyor
Snm9 38+3 üm hala yapılmadı galiba yapmayacakda doktorum, bu hafta bekleyelim eğer ki gelmezse pazartesi günü suni sancıyla başlatırız doğumu dedi
Dlky Snm9 merhaba bana da aynı şeyler söylendi bekleyelim olmazsa açıklığına bakıp suni veririz diye, yarın kontrolüm var heyecanlıyım sizin doğumunuz nasıl gerçekleşti acaba
Snm9 Dlky ben doğum yaptım suni değil ama alttan ilaç koydular açılmam geç olduğu için dayanamayıp sezeryana döndüm😁
Hamisbirisi1 Haftamda doktorum yaptı. Sıfır acı veya rahatsızlık ben kendimi kasmadım derin nefes verdim. 38. Haftamda tekrar yaptı hoca sadece parmakla muayene ediyor. Hatta ön kısmımın dar olduğunu kilolu bir bebek olursa riske atmayacağını söylemişti. Şuan için kilosu iyi fakat gelmiyor yine sezaryene dönüyoruz gibi