Tomriscvn Kızlar bugün sizce pikmi dünde böyle koyuydu sonradan silikleşiyor Ama bugün diğer çizgiden daha koyu olmuş.Birde ilk yaptığım zamanımı kuruyuncamı dikkate almam lazım bu testi kafam çok karışık 😁
yesildeniz_ Tomriscvn bugün pik olmuş yarın silikleşmeye başlar muhtemelen o da çatladığını gösterir. Bugünü ve yarını değerlendirin.
Tomriscvn Tomriscvn Kızlar bakın biraz zaman geçince böyle oldu test dün mü pik bugün mü dün değerlendiremedik malesef ama ilk 5 10 dk arası aşırı koyuydu bugün yaptığım test yukarıda bakabilirsiniz
Tomriscvn yesildeniz_ 2 günüde değerlendirmem lazım yani 1 gün ara versek olmuyor mu sperm kalitesi için çok soru sordum kusura bakmayın bebek pik gününde mi oluyor yoksa çatlarken mi acaba
yesildeniz_ Tomriscvn sperm sorunu varsa gün aşırı olabilir diyorlar. Çatlama gününü mutlaka değerlendirin bugünü değerlendiremezseniz de
Tomriscvn yesildeniz_ forestxx Ay kızlar Allah razı olsun çok mutlu oldum pkos olduğum için yumurtlamam olmaz diye korkarak almıştım testi inşallah tutar Rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın