Bugün muayeneye gittim gayet memnun kaldım kendisinden güzel ilgilenip kontrol etti. Hastane uygulamasını indirdim akşam 8de açılıyor yeni randavular. Öğretim görevlisi olarak seçip almak gerekiyor. Hastane çok büyük ilk defa gittiğim için çok vakit kaybı yaşadım içerde. Otopark sorunuda var. Gidecekler için G2 bölümüne gidip kayıt açtırıp daha sonra veznede ödeme yapıyorsunuz. 2194tl ödedim. Bekleme alanında bekliyorsunuz gelip sizi çağırıyorlar. İlk kadın hastalıkları bölümüne gittim bi sürü sıra bekledim ama o bölümde değilmiş kendisi. Ücretli olduğu için farklı bi bölüm varmış bu doktorlara ondan dolayı çok vakit kaybettim aklınızda olsun. Eşimi ve kızımıda aldı içeri bi sorun olmadı. Usg görüntüleri renksiz ondan dolayı telefondan kendiniz ekrandan çekebilirsiniz. Usg ile ortalama 20dk sürdü. 10dk kadarda bilgilendirme yapıldı. Rapor ve görüntüleri sonda size veriyor gerekli açıklamaları yapıp, tavsiye ederim tercih edilir, özellikle özellerdeki fiyatları duyduktan sonra kesin gidilir. Randevu saatimden 30dk sonra aldı içeri normal bi bekleme süresi. Sorularınız varsa cevaplayabilirim