twokidsmom Kizlar 1 ayı geçik sehirdisinda olduğum için doktoruma gidemedim. Sanirim fiyatlar güncellenmiş. Detayli bilgisi olan var mı acaba fiyatlar hakkında?
rummglmz twokidsmom Normal doğum sigortalı 29.500 TL 35.000 TL arasında Zorunlu sezaryen sigortalı 34.900 TL 45.000 TL arasında İsteğe bağlı keyfi sezaryen 57.000 TL 73.000 TL arasında
twokidsmom Gizem1504 yaa teşekkür ederim cevabınız icin. Doktorunuz kim acaba, bide muayene ücreti 2200 diye gördüm burada doğru mudur?
Ashar twokidsmom bende Nihan hocaya takipliyim evet zam geldi 2200 muayene 460 tl falanda nst ücreti verdim
twokidsmom Gizem1504 evet o yeni unvan alınca ekstra zamlanmis. Nihan hanima gidiyorum normalde. Yaklasik 1.5 aydır sehirdisinda olunca gidemedim işte.
Gizem1504 twokidsmom bende ikisi arasında kalmıştım tanıdıklarım yasemin hanıma gidince ona devam ettim ama fiyatlar piyasaya göre normal
twokidsmom Gizem1504 evet evet kesinlikle normal. Ben ilk dogumumu da orda yaptim 2023de. 7 bin lira gibi bir rakamdı. Çevremdekiler o dönem 2 katı falan ödüyordu yani :)
Gizem1504 twokidsmom hastaneden memnun kaldınızmı peki bnmde 2. Doğumum ama ilk defa bu hastanede yapacağım :)
twokidsmom Gizem1504 ben memnun kaldım. Ebeler ve doktorum cok iyiydi. İlgi ve alakaları da öyle. Kaldığım oda da gayet temizdi. Bir sorun yaşamadan dogurduk ve çıktık:) o dönem doktorum Sümeyye Betül hanimdi. Şuan kendisi uzun süreli bir izindeymis doğumdan dolayı. Yoksa tekrar kendisine giderdim
betulllnxn Özel güngören hastanesinde Özer Bey var. Çok iyi bir doktor. Diğer gebeliğimde ona gittim Gitmek isteyen olursa orayı öneririm .Muayene ücreti de 1400 ya da 1700 olması lazım tam hatırlamıyorum.