Feride_01 Mihribanmuharrem Adana’da olduğu içindir bence bi doktor tatil yapacaksa da hastalarının doğumu varsa o tarihlerde gitmemeli
havakcdl-48 Zeynepnur10 normal olarak bilmiyorum canın benin sezeryanim tam bir fiyasko idi ve eşim hastahane personeli olmasına rağmen ve dogumhane de bulunmasına rağmen yanlış damar kestiler kanama çok fazla oldu 13 birimden 8 birime kadar düştü kesi yerim çok fazla herkesin 4 parmak kesisi var benim ki neredeyse 14 parmak uzunluğunda. Ve koca hastahanede dikloron yok ağrı kesici olarak sadece parol vardı eşim dışarıdan bulup yaptırmıştik ağrı kesiciyi em kötüsü de epidural im olmadı uyumadan kesmeye başladılar ve yarım uyusmam tüm e çevirdiler ben açıdan doktorlara saldırınca bilinçsiz bir sekilde
Zeynepnur10 havakcdl-48 çok geçmiş olsun öncelikle çok büyük talihsizlikler yaşamıssiniz teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için
aaysenurkll havakcdl-48 peki şu an takiplı olsanız hangi hastane ve dr a gidersiniz? ? benim de 2. sezeryan olacak da şehir düşünüyordum ama kararsızım.
Sulenayir Eco111 ben gidiyorum memnunum şuan 28 haftadayım her zaman bilgilendirıyır her an dönüş yapabiliyor
merakliblog Esma_11111 güzelyalı 45, medline 40, medicalpark seyhan 36.5, acıbadem 58. Medicalde sağlıksen indirimi var bi tık daha uyguna geliyor
Gzgn 10 gün önce Güzelyalı da doğum yaptım. Nakit 35000, kart 37500 . Sendika indirimi %10 ancak kartlı fiyat üzerinden. İndirim yapıyorlar. Nakitte indirim uygulanmıyor.
tgcss Gzgn merhaba bu fiyatın içinde sadece doğum mu var? Yoksa ilk 28 gün yenidoğan muayenesi fotoğraf çekimi de dahil mi?
Jasvcl Gzgn nakit 35 bin derken nasıl oldu yani bende orada yapacagım da bana öyle birşey söylemediler ben 47 bin diye biliyorum ama paket olarak bilgi verdiler oda süsü çekim vs gibi şeyler içinde ekstra epidural alırsan onun ücreti ayrı dediler
Gzgn Eco111 kıvılcım hanımdı , bazı kurumların hastane ile anlaşması oluyor indirim uyguluyorlar . Ödeme yapmadan ben belirtmiştim sendikam olduğunu.
Eco111 Gzgn tamam ben şunu anlamadım sendika derken bende öğretmenimde sendikam var hangi sendikalarda indirim oluyor sordum söylemediler orda
tgcss Gzgn anladım peki sendika indirimi demişsiniz de, polsan anlaşması ile mesela muayene ücretinde %10 indirim oluyordu, o zaman doğum ücretinde de mi (kart üzerinden olan fiyatta) %10 indirim olur acaba?
Jasvcl Gzgn sizin sadece doğum ücreti fiyatınız mı buydu? Yoksa oda süsü çekim vs hepsi dahil mi? Birde epiduralli mi epiduralsiz mi?