Gzgn ben şuan doktor değiştireceğim doktorum doğum yaptırmıyormuş yani ben kendinden değil başkalarından duydum bugün randevum var gidip kendisiyle yüz yüze konuşacağım. Galiba doğum için başka hastaneye yönlendiriyormuş yani öyle dediler ama dediğim gibi kendinden duymadım ben sürekli konuşmak için gittiğimde de başka sağlık sorunlarım çıktığını için kaldı gitti. Geçen gittiğimde sağ böbreğimde büyüme olduğunu öğrendik. Ondan önce gittiğimde kız kardeşimin polikistik over sendromu olduğunu öğrendik. İkimizin muayenesi arka arkaydı. O yüzden bende içerdeydim öyle olunca öyle kaldı gitti. Detaylı ultrason için ben algomedde yaptırmıştım ordaki doktor ben bütün organlarına kefilim ama beş parmağı var yaa biri normalden kısa olur uzun olur bunu biz net bir şekilde göremeyiz dedi. Sadece beş parmağı olduğunu görebiliriz dedi. Bide kulak için aynı şeyi söyledi. İki tane kulağı var ama şekil olarak nasıl olur bilemeyiz dedi (yapışık kulak,kepçe kulak gibi) kendi doktorumda rapora baktı herhangi bir problem gözükmüyor dedi..