demetmert Prensesdiana merhaba 35+1 haftalık 2550 gram dedi açıkçası bana az geldi oda şöyle doktora göre normaldi 33+1 de 2200 demişti tam 2 haftada 350 gram alması bana az geldi genelde son haftalarda daha hızlı kilo alıyor bebekler ama benimki 2 haftada bana az almış gibi geldi
Blackkk demetmert her bebek her hafta aynı kiloyu alamıyor canım benim de tam 35. Haftam 2000 kilo dedi bugün doktor minyon sağlıklı bir bebek dedi 3 hafta önce 1 hafta da sadece 70 gram almıştı bu hafta 150 gr almış haftalık
Prensesdiana @demetmert hafta da 150-200 gram alınması gerekiyormuş doktor iyi dediyse sorun yok hem her bebeğin gelişimi farklı genetik faktörlerde var
demetmert Prensesdiana doğru söylüyorsunuz ben hep kızımla kıyaslama yapıyorum ikinci gebeliğim bu ama dediğiniz gibi her bebekte aynı olmuyormuş neyse sağlıkla doğsun da artık 🙏🏻☺️
demetmert Blackkk sağolun evet hastaneden sonra biraz araştırdım da her bebeğin illa son aylar da hızlı kilo alması gibi bir durum olmuyormuş ben hep kızım ile kıyaslama yapınca sanırım bana az geldi ☺️ sağlıkla doğsun da artık kilosunu doğunca alır inşallah
Elifmehmetemin Ultrason kağıdında ölçümlerin hangisiyle bebeğin kg şunu buluyorduk acaba fl yazmıyor kağıtta
sacmalamakizim Prensesdiana 34 haftalıkken tam 3.000 kilo geldi, doktor çok kilolu demişti, 38 haftalıkken 3,600 doğdu şekerim çıkmadı normaldi.
GizemHamza34 Prensesdiana oğlumu tam 35 haftalık doğum yaptım 3 kilo 48 cm doğdu şimdi 34 haftalık kızıma hamileyim bakalım cuma günü kaç kilo çıkacak
GizemHamza34 Naz3301 evet 2 gün solunum yetmezliğinden 5 gün sarılıktan yattı birden suyum patlamıştı ciğer geliştirici filan vurmaya zaman kalmamıştı