azraali Kizlar ikinci doğumda devlet hastanesi sezeryana alır mı yoksa normal doğur derler mi merak ettim
cileklitursu azraali doktordan doktora değişiyor bence ssvdyi destekleyen doktorlar var ama genel olarak sezeryan benim bildiğim kadarıyla ilk doğum neyse diğerleri de öyle oluyor
ahsenimdeahsenim azraali sezeryanden snra zaten normsl dogumu kimse yaptirmaz size.devlette hic yaptirmazlar.direkt sezeryane alirlar
Ben-Hurem-Sultan azraali devlet hastanesinde ilkin sezeryansa ondan sonra olan doğumları asla normal yapmıyor. Uğraşmıyor. Sadece ilk doğumda normal yaptırmak için uğraşırlar.
azraali aleyy53 arada 3 buçuk sene var az değil bence ama insallah sıkıntı çıkarmazlar ben sezeryan istiyorum yine
SuEr_Tu1512 azraali Sezeryan dikişine bağlı. Yaklaşık 4,5 seneden önce normal doğum yaptırmıyorlar. Benimde 2.sezeryanım olucak. İlk oğlum 2021 Aralıkta doğdu, bu oğlum Ekim ortası falan doğucak. Büyük ihtimalle yine sezeryan olucam
azraali SuEr_Tu1512 sağlıkla dogurun bebeğinizi inşallah tesekkurler, benim ilk çocuğum Mart 2022de doğdu, tam 3 buçuk yaşında da değil yani.
SuEr_Tu1512 azraali 3 ay var çocuklarımızın arasında. Siz sezeryan mı olmak istiyorsunuz, normal mi? Anlayamadım
ikibebekbiranne_ azraali ben ilkini özelde sezaryen oldum şimdi devlete gidiyorum , normal doğumun konusunu bile açmadı. İlk doğumun sezaryen olduğunu öğrenince hemen gün alalım dedi
SuEr_Tu1512 azraali Tarihlere bak istersen tekrar. Senin çocuğun Mart 2022 doğmuş. Benim çocuğum Aralık 2021 doğmuş