Csrbbkym Kızlar ikinci bebeğim olacak. İlk çocuğumdan Bebek arabası yok. Yeni almam lazım pusetli yenidoğan uyumlu hafif çift yönlü kolay katlanan ve arabaya yerleşen bir model arıyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var yardımcı olur musunuz ?
Zeynep0742 Csrbbkym ben elele markasi almayı düşünüyorum fiyatı biraz daha uygun . Kullanan arkadaşlarimda memnun kalmışlar
annesininincitanesi Csrbbkym Prego mios premium öneririm bebeği döndürmenize gerek kalmadan kolunu döndürerek çift yönlü kullanabiliyorsunuz tekerleklerin hepsi aynı boy küçük bagajlı araçlara bile sığıyor ayrıca çok ağır da değil tek başıma tek hareketle katlayıp kaldırabiliyorum 152 boy 55 kiloyum ve aşırı güçsüz bir insanımdır ona rağmen. Umarım fikir olur size de 🙏🏻
VildanTutak Ben wagon bebek arabası kullanıyorum çift yönlü hafif ve kolay katlanıyor arabaya yerleştirmesi de çok pratik ikinci çocukta içine sığıyor çok rahat ettim bence bir bak
annesininincitanesi Csrbbkym Hem puseti var hem büyüyünce kullanacağı oturağı var sormak istediğiniz oysa eğer. Araştırabilirsiniz youtubeda çok incelenen çok videosu olan bi model.
annesininincitanesi Terlikpijama Birçok arabadan güzel kızlar incelemediğim çok az araba kaldı benim gerçekten gidip göre göre geze geze karar verdim 6 hafta sürdü inceleyip seçim yapmam. Mutlaka youtubedan izleyin ve gidip görün dediğim arabayı.