Tubaagbut 34+2 haftalık hamileyim bir iki haftadır mide bulantısı varr kusmuyorumm ama midem bir garip oluyo çok bulanıyo zaten kolay kolay kusan biri degilim sadece bulaniyo bir de iştahsızlık olmaya başladı yemek yemek istemiyorum canım bişey istemiyo son aylarda böyle olmasi normal mi ???
Nesrinkrdnz1 Tubaagbut bendede aynısı 32+4 günlük hamileyim başlarda bile böle olmadı yediğim anda bulantı zaten kusmayı başaran biri olamadım birde aşırı uykusuzluk sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin🙏👼👼
Hasreterel Tubaagbut bendede yemek yeme sorunu var 34+1haftalıgım canım cekıyo sonra midem almıyo yıyemıyorum
Ssunal Bende 33 haftadayim benimde ayni sekilde ara ara mide bulantisi sanki hamilelik basina geri donmusum gibi . Bir hafta on gundur boyle. Ama netten bakindigim kadariyla olagan birseymis. Ama benim istah masallah azalma yok hic 😆😆
Cylnchngr 37 haftalığım canım bendede var çok değil böyle arada hissettiriyo kendini bebek büyüdükçe organlar sıkıştığı için oluyor canım yapıcak pek bişi yok
Elifbekir Bende bugün 34 girdim ve dünden beri yemek yedikten sonra migde bulantısı yaşıyorum ve çok kötü oluyorum yediğime pişman oluyorum ya :(