Gizem_miros Ezgi1989 valla ben 13+3 gunlugum karnim var mi yokmu bilmiyorum emin olamiyorum karnim var ama bebek mi diye bilemiyorum cunku yeni dogum yaptim hamile kaldim hemen 😀😀 bu araada kilo hic almadim en son 5 kilo vermistim halada almadim 🤣🤣
Rabia12 Ezgi1989 en son 6 kilo vermiştim hala da veriyorum sanıyorum burda kilo alanları duyunca ilk üç ayda şaşırıp duruyorum 🤦🏻♀️
denizannee Ezgi1989 14+3 olduk bizde 54le hamile kaldım 58im şuan 🤭 karnım da benim görebileceğim kadar çıktı evet 🤗
Arbie Bende12+1 im 2.5 kilo verdim ve daha kilo alamadım bu aralar boğazım açıldı yememde gayet iyi ama kilo almamaya dikkat etmeye çalışıyorum çünkü şekerim yükseliyor gün geçtikçe😓
Askkokuluyavrum Um07 bende 11. Haftanın içindeyim çok şükür 3. Aya az kaldı kilo aldım galiba tartıyla çıkmak istemiyorum 🙄🙄🙄
Askkokuluyavrum Ezgi1989 göğüslerim Çok büyüdü pentiden bir sürü sudyen aldim hepsi küçük geliyor simdi 🙄🙄🙄 Doğumdan sonra giyeriz artık napalimm
Ezgi1989 Benim de gögüslerim büyüdü bide ben demir ilacı alıyorum o yüzden bu ara iştahım çok açıldı 🤦🏻♀️
Askkokuluyavrum Ezgi1989 ben henüz başlamadım ama kullandığım folik icinde Demir de var mide bulantım geceli bende sağlam yiyorum 😂