Asklim saturnungolgesinde benim ultrason benziyor devlet hastanesinde önce erkekten denildi sonra kız denildi hafta sonu özele gideceğim bakalım o ne diyecek
saturnungolgesinde Asklim ay bi de parmağını emiyordu 🫠 bir sonraki kontrolde belli olur dedi doktor aslında bir ay umarım geçebilir 😂
Onurbanuu saturnungolgesinde bana kız gıbı geldı ama bısey sormak ıstıyorum belırtılerınız nasıl acaba bende 12 oldjmda merak etttım🥹😅
saturnungolgesinde Onurbanuu mide bulantım bi gidip geliyor, genelde uyanınca yemiyorum bu sefer de kusuyorum😅 bir de kabızlık var başka bir belirtim yok yaa. Bulantılarımın geçmesini diliyorum 🫠 sen nasılsın?
SevvaallEr saturnungolgesinde Nub cıkıntısı baya acı olarak düz cunku bıde dıkkat edersenız 3 çizgi belirgin gıbı zaten kız bebekte 3 cızgı gorunuyor cunku 🫶🏻 saglıkla gelsın ınsalllah
saturnungolgesinde Nurrrr00 en baştan beri hissettiğim cinsiyet yanlışmış🫠 gerçi cilt güzelliği falan bakınca tam kız bebek belirtileri var. Çin takvimine göre de kız çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam.