hayalperest2310 Kızlar bu ne demek oluyor acaba sağlık ocağından aradılar kadın doğuma gitmeniz gerek diye korktum açıkçası
Mihrimahbukre hayalperest2310 bencede gidin en ufak enfeksiyon bile doğumu başlayabiliyor ise bilmiyorum tam ama protein demek ki zararlı
Guzel_bebem hayalperest2310 benimde var doktor tanisyonun 14 .9 u görmesin dedi Sabah akşam ölçüm yapıyorum idrarda protein gebelik zehirlenmesi oluyor ama tansiyon eşlik ederse dikkat et
Mihrimahbukre hayalperest2310 protein mı yazıyordu tahlil ismi neydı bende enfeksiyon ile mücadele ediyorum
Guzel_bebem hayalperest2310 birde hastanede idrar tahlili verin çünkü sağlık ocağında baya bekletiyorlar
Hasrett1 hayalperest2310 bende de öyleydi protein var idrarda dedi enfeksiyon ve böbrekte kum var dedi geçmiş olsun sizede
Damla_111 Canım beni de sağlık Ocagı aramıştı protein kaçağı oluyor nefrolojiye gitmen gerekli onlar 24 saatlik tahlil falan bakıyorlar
G-l-y hayalperest2310 Bende bugün ara ara tansiyon yüksekliği olduğu için tahlil verdim tahlilinizde ne yazıor acaba tam olarak bende öğleden sonra sonuç göstermeye gidicem