MutluSema_ Kızlar moralim çok bozuldu, 6+6 haftalık oluyoruz ama geç döllenme olduğu için 5+6 olarak ilerliyor iç yapı oluşmuş ama malesef kalp atışı çok derinden geliyordu Crl 2.8 Doktor olumlu konuşmadı başıma yıkıldı sanki dünya gelişmezse kürtaj dedi
Deletedmom_297 MutluSema_ mutlaka başka doktora gidin ve 1 hafta daha bekleyin arkadaşım kürtaj olacağı gün başka doktora gitti ve kalp atışı aldı mutlaka başka doktora gidin
Elf_ars MutluSema_ benim ki de geç döllenme olmuş 6+5 haftalık kese göründü 7+ 5 haftalık kalp atışı duyuldu acele etmeyin adetleriniz düzensizse geç döllenme olduğunu düşünüyorsanız inş 7. Haftayı bekle
MutluSema_ Deletedmom_297 yarın devlete gideceğim çok mutsuzum umutlanma dedi iç yapı var ama kalp atışı yok gibi derinden geliyor yasınız daha genç dedi bilmiyorum kötüyüm çok
Elf_ars MutluSema_ bence duyulur 6. Haftada benim hiç duyulmamıştı 10 gün sonra gel dedi doktor geç döllenmedir herşey yolunda dedi gerçekten 10 gün sonra oluşmuştu kalbi
Elf_ars MutluSema_ içini temiz tut eğer sağlıklı bir bebekse bir şekilde duyarsın Herşeyin hayırlısı olsun inş sağlıklı geç dölkenmedir duyarsın