Aleynanaz Kızlar çok sabırsızlık var üstümde gelsin istiyorum hemen kız çocukları erken doguruyormus diyorlar hurma adaçayı merdiven in çık günlük bir saat yürüyüş sıcak duş hepsini uyguluyorum umarım 40. Haftayı bulmaz
Esiilaa Aleynanaz 39+5 teyiz artık yoruldum saldım gelmıyo dıye hıc bısey yapmıyorum🤣🤣kendısıne bıraktım artık benim çabamla olmuyo belli ki😀
Havanur0125_ Aleynanaz sizinle ayni gundeyiz bende dogsun istiyorum artik sabah kasiklarima agri girdi hemen evi supurmeye basladim egildim kalktm suan hicbisey yok hurma yedim bugun bekliyorim kavusmak istiyorum artik gucum kalmadi bu sicaklarda
Esiilaa Aleynanaz evet kız bizimde güya kızlar erken gelırmıs ama bizimki o furyayı kacırdı artık erken gelmesini değil gelmesini bekliyoruz🤣🤣kilosu da artıyo 4 olursa zorlamayız sezeryanla alırız dedi en som doktor
Aleynanaz Grcnhsn 😂 ah bu bebekler benim daha var o zaman vaktim 9 ay bekledik son günlerde bekleyemiyoruz sabirsizlaniyoruz
Aleynanaz Esiilaa ay inşallah tez zamanda kavuşuruz bebislere yürüyüş adaçayı merdiven inip çıkma sıcak duş yapıyomusunuz
Esiilaa Aleynanaz yürüyüş pilates falan yaptım hep 36-37 den beri ama artık yoruldum yapamıyorum saldım ayak tabanlarım acıyor artık yürüyüş bile yapınca ağrısından yanmasından uyuyamıyorum geceleri
a-koroglu 38 haftalık oldu kanala inmedi hala doktorum cumartesi çatı muayenesi yapacak o zaman normal mi sezeryan mı söyler değil mi doğum şeklimiz hala belli değil bunaldım ve stres bastı