Hashasim2020 Kızlar demir ilacı kullanmıyorum. Sadece vitamin kullanıyorum onu da daha 2 kez kullandım hatta 2 gündür içmeyi unutuyorum. Kullanmaya başladıktan itibaren dışkı koyu geliyor. Sadece multivitamin koyulaşana yapar mı
Leontiine Hashasim2020 multivitaminlerin bazılarının içinde de demir var canım içeriklerine bak demir varsa yapabiliyor
Leontiine Hashasim2020 bol bol su tüket genelde suyla bile düzelmiyor ama en azından vücutta su olsun kabız olmamak için :(
Leontiine Hashasim2020 bende öyle :(( demir hapımı içemiyorum çok üzgünüm o yüzden multivitaminde kusturuyor malesef ona rağmen 3 günde bir çıkıyorum :(
Hashasim2020 Leontiine kız ben de geçen gün içtikten sonra kustum ya o kusturdu ya da d vitamini spreyi vermişti o kusturdu bilemiyorum suçlu kim
Hashasim2020 ikibebelianne-M evet demirin yaptığını biliyordum ama benim karışıl vitamin olduğu için emin olamadım ama onun içinde de demir var demek ki o yapıyor
Leontiine Hashasim2020 ikisinden biri suçlu 🤣 ben d vitaminini çok rahat içebiliyorum ama arkadaşımda çok rahatsız olduğunu zor içtiğini söyledi o da olabilir. İlaçlar gerekli ama keşke içmesi de kolay olsa. Demiri içmem gerekiyor zorundayım ama yok 2 gece kullanabildim sadece :(