Sudrun Kızlar 39+ 6 oldum hala sancim yok 😔 yarın yatisim yapılacak kendi sancimla olsun istiyorum lütfen tavsiye verin. Çömeldim ev sildim yürüdüm eğil kalk yaptım ama yok gelmiyo bı turlu
Esinerts Sudrun yaa bende 39+4 oldum burda bekleyeym. Bu pazara kadar doğmazsa 1 hafta bekleyip suni verceklermis
Miraela Esinerts benimde 1 marta kadar bekleyebiliriz hala gelmezse risk almak istemem biz baslatiriz dogumu dedi doktorum vallahi iyice stres oldum
SevgibiR Varol ay ben bugün akşama kadar yürüdüm sabah 9 da dra gittim ordan Pazar ordan kuaför eve 4 de geldim şuan zor yuruom ayaklarım kopmuş 😹😹
Sudrun Miraela bende çok stres oldum yarım 40.haftalik oluyoruz yumuşama olmuşsa rahimde bı kaç gün daha bekleriz dedi
Sudrun Ebrualp bugün hurma yedim bol bol yürüdüm çömelme hareketi.yapiyorum evde bakalım olucak mi bugün bı sanci
Kumral60 Bende aynı durumdayim ya gelmiyor son gunlerim ne yürüyüş ne birsey tık demiyor her gün hali kaldır sil Süpür sonra yürü yapiyorum kaşık ağrısı hariç birsey olmuyor oda dinlenince geçiyor her gün douğramadan mi diye sormalarindan yoruldum.