kedili1anne Kızlar merhaba,oğlum 10 günlük memeyi isityor veriyorum Ayırmasam iki saat emecek Bırakıyorum çığlık kıyamet Daha küçük diye emzik de vermek istemiyorum Ne yapayım
Selma2412- kedili1anne 10 günlük küçük daha canım yorulduğu için doyacak kadar çekemiyordur o yüzden sürekli meme de kalmak istiyordur ya da süt istediği gibi yoğun gelmiyordur. Suan emzik gibi kullanmak için erken bence benim bebeğim 14 aylık en başından beri öyleydi
kedili1anne Selma2412- Sütün fazlasını da kusuyor ama 🥹 Bu sefer de gazı bitmiyor Küçük evet daha vermiyorum emzik Ne zaman verilmeli sizce
Selma2412- kedili1anne reflüden de kusabilir başını hep yukarıda tutun bebeğin. Ben doğumdan sonra verdim hemşire kızdı alıştırma seni emmez diye korktum vermedim daha emzik ama pişman da oldum sonra bebeğim almadı hiç emzik ve sürekli meme istedi hala öyle açlığından değil memede olmak istediği için emiyor gece sürekli uyanıyor mesela. Emzik verin vermeyin diyemem size çünkü emzik alıp sonrasında memeyi emmeyip biberona geçen bebekler de var