Patiseverana Kızlar enfeksiyonum yükseldiği için acildeki doktor munorol ve piyeloseptyl verdi. Kendi doktoruma da sorma şansım yok çarşamba randevum kullandınız mı bu ilacı munorol kullandığım için önceden içtim fakat diğerini bilemedim?
Selim_Alparslan Patiseverana Ben diğer doktorların verdiklerini doktoruma sormadan asla içmem bence sorduktan sonra icin
Bebivekedi Patiseverana piyoseptel çok iyi bir ilaç ama gebelikte kullanılır mı bilmiyorum idrar yokuna çok iyi geliyordu doktorunuza danışın bence
Annekuzusu123 Patiseverana ben kullandım bi kutu bi kutuda yarıya getirmiştim bana faydası olmadı en sonunda hastaneye yatırdılar damardan veriyolar
Patiseverana Selim_Alparslan dimi çarşamba günü randevum ama öyle yapayım, internette biraz ilaç ağır yazıyordu ve 3. Trümesterde önerilmez falan diye ama ondan merak ettim içen var mı dite
Gulsumm_ Patiseverana ben kullandım sıkıntı yaşamadım sadece idrar rengi değiştiriyor bilginiz olsun bende de oldu bi kaç yerde de okudum aynı şekilde söyleyenler vardı
Selim_Alparslan Patiseverana Dediğim gibi en hafif ilaci bile sormadan içmedim bence bekleyin ben asla icemezdim . Çarşambaya bir şey kalmamış sanırım mesaj ile ulaşma şansınız yok 😵💫
Patiseverana Bebivekedi evet internette de öyle yazıyor ama bilemedim şimdi çarşamba görüşeyim munorol içtim zaten o da etki eder az da olsa
Patiseverana Selim_Alparslan malesef 🫣 yani telefonu var da özel numarası acil zamanlarda ararsın dedi sadece o yüzden yazmak istemiyorum. Çarşamba Gitçem zaten de
Selim_Alparslan Patiseverana Sen bilirsin canım numarası varmış aslında yerinde olsam yazardım rahatsızlığın var sonuçta ilgilenmeli.
Damla_111 Ben gebeyken kullandım idrar rengi fosfor yeşili oluyor tamamını kullanmadım sadece 6 gün kullandım yine bir doktorunuza danışın bence
Patiseverana Selim_Alparslan ay ne bileyim özel numarası ya rahatsız edilmek istemez belki bir de durum karışık anlatana kadar çarşamba yüz yüze görüşürüm 😃
Annekuzusu123 Patiseverana her bünye farklıdır kuzum ben en ağır ilaçları kullandım yine bi fayda göremedim en sonunda damardan veriyolar işte
Patiseverana Annekuzusu123 aaa kendi doktorum bakalım bana ne dicek bir anda yükseldi benim bu kadar baygınlık falan yaşadım bebek toplandı sancılandım falan ondan ötürü verdi sanırım