MadameTussauds G12s_18 Almanyada yasiyorum ben burda özel devlet diye ayrim pek yok jinekolog muayenehanesine gidiyorum
Kdkdjd_737 G12s_18 17+ 5 haftalık olduk 3lü tarama için kan verdim onun sonucunu almaya gidicem daha kontrolüme 10 gün var çok şükür artık iyiyim de akıntım çok varya bazen sarı bazen beyaz
kubos_ 21+2 deyim detaylı ultrason için devlet hastanelerinde randevu bulamadım özelde ya da klinikte de yaptıramıyorum maalesef 🥲. 17. Haftadan beri hafif hafif hareketlerini hissediyordm ama iki haftadır net şekilde hissetmeye başladım 😂erkek 🫶🏻
cdss G12s_18 18. Haftaya girdik 21. Haftaya aldık kısmetse 😊 her sey yolunda çok şükür sadece tuvaletim.olmadigi halde karnıma biraz bastırdığımda sanki içeride gaz varmış gibi acı hissediyorum sebebini anlamadığım bir şekilde
H-a-t-i-c-e G12s_18 18+4 haftalığız 21+4 e aldım detaylı ultrasonu ilk hamileliğim daha hareketleri hissetmiyorum bazen hiç bir şey hissetmiyorum 😞 bu da arada tedirgin ediyor beni ama ilk gebelikte 24. Haftaya kadar hissetmemek normal dedi doktorum o yüzden bekliyorum onun harici vajinal akıntıda artma oldu özellikle bugün daha net hissettim bu şekilde
seda_ay Quennnn58 bana burda bir arkadaş demistide iz kalırsa idrardir değilse sudur filan diye ama senide korkutmak istemem acikcasi biride şey demişti peçete koy bir iki saat iç camasirina sonra uzan kuru kalırsa bişey gelmezse sorun yok demişti öyle demiş doktoru onu yapmistim bende istersen sende dene