Kızlar selam ben en son dr gittiğimde 8+5 dım. Hatta bebekler önden gidiyodu bende şaşaırmıştım çünkü hiç beslenemiyordum. Asla şu bile içemiyorum. Hastaneye gittim doktorum zaten bana demişti ki her gün gerekirse serum vurul Seni Ancak serum toparlar. Bebekler gayet sağlıklı ve senden besleniyorlar Yani senin vitaminlerinden demişti Ben de Pendik kavakpınar’da Annem de kaldığımdan dolayı Pendik Medikal Park’a gittim oradaki acildeki doktora durumumu açık açık anlattım Bana sadece zofran mide bulantısını önleyici kusmayı önleyici serum verebileceğini söyledi Ben de olur Yeter ki olsun dedim aynı içerikten vereceğini düşündüğümden dolayı kabul ettim e-nabız’a baktım osetron tarzında yine aynı içerikli olan Bu ilacı taktırdı eve geldim bir yarım saat yattım Daha sonra o mide bulantılarım kusmalarım geçti ve şu an 3 gün benim mide bulantılarım kusmalarım yemem içmem normal hayatım gibi geri döndü ve ben Şaşkınlık içindeyim acaba Serumun etkisi mi hala devam ediyor dedim çok ağır bir ilaçmış. Bu arada verilmemesi gerekiyormuş gebelere. Kız kardeşim hemşire ona sormuştum. Ama ben bu ilacı araştırdığımda normal bir serum ampul olmadığını, gördüm yani Anlayamadım daha çok erken değil mi sizce de yani bulantı ve kusmaların geçmesi için internetten araştırdığıma göre de öyle olması gerekiyor Bu benim ilk gebeliğim değil bu arada benim 5,5 yaşında da bir kızım var yine söyleyeyim hep söylüyorum ondada 4 aylıkken azaldı ama asla geçmedi doğuma giderken bile çıkarmıştım Gerçi yani korkularım şu Ben bu ikizleri hamile kalmadan önce geçen yıl 2024 yılında bir düşük yaşadım kalbi durmuştu gelişememişti şimdi o zaman da belirtilerin bu kadar yoktu Hatta hiç yoktu belirtilerin o hamileliğimde bunda da belirtilerini 9 haftada bir anda durması. geçmesi şöyle dün çok güzel yemek yediğim su içtim su bile içemiyordum yani Kaç gündür yataklardan kalkamıyordum Dün o kadar yedim içtim akşam bir anda Hepsini çıkarttım Evet ama öyle hani canımı yakar böyle beni mahveder şekilde çıkmadı hepsi nasıl diyeyim rahatlayarak çıkarttım bilmiyorum başına böyle bir şey gelen var mı acaba ben mi evham yapıyorum yani daha 10 haftalık bir bebekler diyelim Yani bir anda böyle belirtilerini yavaş yavaş azalması falan hani korktuğum şeyler olur mu acaba yine düşükmüş olur mu kalbi falan Durmuş olabilir mi doktor randevum da cuma günü saat 9.20′de eşim ancak Bugün izin alabildi diye o güne alabildim doktoruma Perşembe akşamı Benim annemlerden alacak İnşallah sabah erkenden oraya gideceğiz Bilmiyorum Biraz korkuluk da var korku doluyum Yani bir yandan bir yandan da diyorum ki Allah’ım diyorum hayırlısı neyse o olur kalbimi gönlümü bozmak istemiyorum Yalan yok Çok da zorlanıyordum ilk başlarda ağlıyordum yani hatta çok özür dileyerek söylüyorum yani yanlış anlamayın nereden hamile kaldım dedim ya bu kadar çok zorluk çekeceğimi bilmiyordum Tabii hani insanın psikolojisi bozuluyor çünkü 6 kilo birden vermiştim Doktorum bile şaşırdı yani senin serum vurulman bir şart dedi. çünkü enerjin düşüyor vücudun artık yoruluyor bebekler bir şekilde beslenir onlardan yana sıkıntı yok ama sana olan olur demişti hani kas kaybedersin Bir şey olur falan Allah korusun demişti çünkü Yataktan bile kalkamıyordum o kadar kötü Hatta yatış verecekti bana Ben kimse kalmaz yanında Annem de çalışıyor ablamında 2 çocuğu var falan diye istemedim yani durumlar böyle kızlar acaba Bana bu konuda destek olacak başına böyle bir şey gelen sakın korkma Bu haftalarda geçebilir diye dediğiniz ya da benim geçti seni de geçmesi çok normal belirtilerim falan diye filan var mı acaba Çok merak ediyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim gerçekten çok merak ediyorum Çok evham mı yapıyorum Çünkü cuma gününe de çok olduğu için.. Uzın oldu biraz kusura bakmayın ☺