ad09 Merhaba Hamileliğin ilk haftalarında bir şey yiyemeyen var mı 6 haftalık olduk ama kahvaltı bile yapamıyorum mide bulantısından aşırı kötü hissediyorum kendimi
Bebivekedi ad09 çok normal patates haşlamayı dene tek onu yiyebildim uzun süre ya da hamur sade kokusuz olduğu için rahatsız etmiyordu
Kezban_422 ad09 16. Haftadan bildiriyorum bugüne kadar doğru dürüst kahvaltı yapamadımm mlsf bulntıdan korkarak yiyorum kuscam dıe affedersin🥺🥺🤷♀️🤷♀️🤦♀️🤦♀️
Zero93 ad09 Bende öyleydim sürekli tost, galeta gibi kuru şeyler yiyordum. Ama mutlaka kendimi zorladim her sabah peynir, kaşar yumurta mutlaka yedim. Zamanla geçecek mide bulantınız benim hala var ama azaldı en azından 23.haftadayim.
glsmyuceer07 Sıfır iştah. Hamilelikte önce daha çok şey canım istiyordu. Şimdi 3 gün yemesem yemem herhalde
zeynepulker0 ad09 7+6 benim doktorum çok mide bulantısından yemek yiyemediğim için ilaç verdi doktorunuza diyin bir şey yemedikçe mide bulantısı daha da artıyor çünkü
Muallim3 Ben o zamanlarımı çubuk ve patatesle geçirdim. 16. Haftadan sonra bitecek inşallah. Biraz sabır. Sonraları kaşarlı tost da deneyebilirsiniz. Aç kalmamaya bakın. Baharatlardan (tuz hariç) uzak durun.