Gmzexx Kızlar ne durumdasınız nasıl gidiyor bizde artık ikili rakamlara düştük neleriniz hazır hadi sohbet edelim 🥹
erikarpuz Gmzexx son 90 🥹 beşik haric her şeyi hazır ama sanki kıyafetleri hiç yetmeyecekmiş gibi geliyor ☹️
Gmzexx erikarpuz hiç öyle bakma çok çabuk büyüyorlar bebekler kıyafetleri yeter bence bende fazla kıyafet almadım
Gmzexx erikarpuz ilk gebeliğimde ben de senin gibiydim etiketi üstünde olan çok kıyafeti kaldı ihtiyaç sahibi birine verdim sonra bir valiz kıyafetti giydirmediğim 😂
Gmzexx 3faTiiii bence ağustos ayında artık başlaman lazım çok şükür bizim her şey tamam biberon bez dışında 😂😂
erikarpuz Gmzexx bebeğimin iri olacağını düşünüyorum o yüzden 0-3 aylık her şeyden 2-3 tane aldım sadece zıbınları biraz fazla, sizce yeterli olur mu ilk etapta ?
Gmzexx 3faTiiii hayırlısı olsun bizimde sezeryan olacak çok şükür her şeyimiz hazır yıkanıp ütülenmeyi bekliyor sadece
Fahriye41 Gmzexx ayyy bitanem bir an önce sağlıkla gelsin dogurayim istiyorum birde sürekli kaşıntı başladı vücudum da mahvetti beni