Akrepkadini Normalde 19 temmuzda regl olucaktım ama olmadım içimde acaba mı diye bir düşünce var şimdi gidip test ve kan vericem zaten aile hekimliği doktorum gel değerlerine bakalım diyordu şanss dileyin kızlarrrr
Akrepkadini Ahsenmira Nur8893 Kezban_422 mavi123_ Mom_06 Sağlık ocağına geldimm sıra bekliyorum şuan kan verince sonuçlar geç çıkıyor burada 1 gün sonra çıkar tahminim ama test alıp evde denerim hayırlısı olsunn beklemedeyiz Rabbım hepimizin gönlüne göre versin canlarımm
Akrepkadini Meleekdincc [silindi] Ahsenmira Nur8893 aise_kazan Kezban_422 Kukoss [https://mutluresim.com/images/2025/07/21/XDGOLP.jpg]! Test yaptım negatif çıktı 🫤
Larisabebegim Akrepkadini mevsimsel sıkıntı stres vb nedenleri ile adetiniz gecikmis ozaman olursunuz bir kaç güne canim
Nur8893 Akrepkadini Canım Ovulasyon takip ettin mi Benimde bat 19 temmuzdu ama bi kaç gün geç yumurtladım ovulasyonla takip ettim . O yüzden bende olmadım daha . Geçen hafta benimde negatifti Hakkımız da hayırlısı olsun inşallah 🤲🏼
onemomms Akrepkadini testi biraz ışık gören yerde çeker misiniz. Alttaki arkadaş gibi bende sanki hafif bir çizgi görüyorum
Akrepkadini Nur8893 ben hiç ovulasyon testi yapmadım belki geç yumurtlama olduğu için adet gecikmesi oluyor. Aynen canım hayırlısı artık ben bu ay acaba olur mu diye düşündüm de 😄
Nur8893 Akrepkadini Nasip diyelim artık Birdahaki aya İnşallah 🥲 Bu ay takip et istsersen bende takip ettim ilk defa takvimde 5 Temmuz yumurtlamaydı testte 9 Temmuz pik oldu değişebiliyor ☺️
Akrepkadini onemomms şuan evde değilim eve gidince tekrar çekerim flaşı ama çok bekledi doğru sonuç değildir