Meral_63 12 haftalık kız dedi 13 haftalık erkek dedi 15+3 haftalık kız dedi%100 kesin de demedi doktur mu değiştirsem detaylı mi beklesem kafam karışık milletin bi tane söyler Benim ortaya karışık YEMİNLE ya sizce değişir mi cinsyet Pozlar ZATEN olay sırtı dönük baş aşağı bakıyor,🥴🤔
Ruruu Meral_63 biraz daha bekleyin ben 17. haftada ogrendim %90 kiz diye hala acaba degisir mi diye tedirginim oncesinde bi kiza benzetti bi erkege en son kiz dendi
myangelson Meral_63 16. Haftadan önce kesin konuşmazlar çoğunlukla zaten. İlk hamileligimde 12. Haftada tahminde bulundu 16 da kesin cinsiyet söyledi özele gidiyordum. Bunda da 2 farklı doktora gidiyordum 12. Haftada daha belli olmaz cinsiyet söylemiyorum ben dedi öteki de 14. Haftada tahminde bulundu daha sonra 16-18 de kesin cinsiyet söylediler
Rukiyeinci94 Meral_63 Aynısı bende oldu doktor değiştim ve 17.haftamda gittim.Benim bebeğinin bide bacak arası net görünüyordu özel hastane ben bile bakınca kız olduğunu anlamıştım.Sonuç kızım olacak ve doktorumu değiştim bence değiştirin.
Meral_63 2023f bacım kızsa doğru desin hep çelişki vala ya kaynanam cinsyet ne diyor BİLMİYORUM diyorum bu sefer desem değişe yalancı duruma düşecem
2023f Meral_63 bence 17 haftayı bekle cinsiyet için doktor mesela kız dese sende bakayım de zaten ultrasonda tam anlaşılıyor, aklında şüphe kalmasın bide bence doktoru değiştirebilirsin
Meral_63 myangelson hadi İnşallah bi düşüğüm oldu bu ikinci gebeliğim inşallah sağ Salim kucağıma alırım yeter bana sağlıklı olsunlar yeter bana 🥹🧿
myangelson Meral_63 aynen öyle sağlıklı olsunlar yeter Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏻
tonymontana Meral_63 doktoeu degistir tabikide duzgun bir sey olsaydi cinsel organin 12. haftada olusmaya basladigini size aoyleyip kemik yapisi a gore kiz erkek demezdi ve cinsiyette 16. haftada garanti netlesir salak sacma doktorlar yani gerizekali zaten 2 secenek var bir kiz bir erkek demenin manasi yok bizde biliyoruz
Meral_63 tonymontana bide O gün usg görüntüm çok değişik ne neresi beli değil o kadar para veriyorum yeminle devlete uzak bana yakın olsa giderim 1 Ağustosta devlete randevu aldım bu sefer orda gidim sonra detaylıya giririm belki
tonymontana Meral_63 detayliya keisn gidin hamilelikteki en onemli tarama onun disinda doktor degisikligi yapi ozelde hayir bir de ozel hastanede nasil boyle bir sacmalik olabiliyor anlamiyorum vende ozel takipliydim hic boyle bisey yasamadim