Sedaaltintas41 Merhaba kocaeli de doğum yapacagim ama hangi hastane iyi ozeller çok mu pahalı bilemedim. Şehir hastanesi iyi ama hakkında çok şikayet var .
Elif3419 Sedaaltintas41 daha dün şehir hastanesi ile ilgili haber çıktı annenin ailenin izni dışında sezeryana sokulmuş ihmakarlıklar sonucu bebek ölmüş yeni doğan küvezi yok denilmiş falan bilemiyorum🤦🏼♀️
Elif3419 Sedaaltintas41 aslında tamamen şans kader meselesi yaşıyacağımız varsa nerede olurssk olalım olacak arkadaşımda konakta yaptı onun da berbat geçmiş mesela özel güya
Emine_pektas01 Sedaaltintas41 canım bende Darıca da yapacaktım Murat mengüloğlunda ama son anda adama gıcık kaptım yapmıyorum mecbur özelde yapacam çünkü son haftam nasipse herkes Murat doktordan memnunuz dedi ama ben sevemedim adamı herseyde vardır bi hayır dedık bizde
Cigulibinnaz Emine_pektas01 bende sevemedim çok ilgisizdi bencede. 3 kişi odaya mı alınır farklı hastalar. Tahlillerimi de görememiş özele geçtim de doktorum tedavi etti
Emine_pektas01 Cigulibinnaz 1 hafta geriden görünüyor bebek kilosu ne diye soruyorum ısrarla söylemedi orda olan bayanların yanında hafif sesini yükselmiş oldu bende bir daha gitmek istemedim üstten bakıp gönderiyordu zaten