ikinci_mucizem Hamileliğimi yeni öğrendim sürekli tuvaletim varmış gibi bir doluluk hissediyorum çok rahatsız edici tuvalete gidiyorum ama yok ya da çok az. Bebek baskı yapıyor diyemem çünkü hamileliğin başındayım . Başına böyle bir durum gelen var mı acaba ?
HumaBetul342 ikinci_mucizem ilk zamanlar bebek aşağıda oluşmaya başladığı için hafif baskı olur 2.tremestir da geçer 3.tramestir da bebek büyüyüp baskı yaptığı için yine aynı durum yaşanır.
eminekurt9 ikinci_mucizem Benımde hamileliğimin başından beri bu durum var ama bir sorun değil merak etmeyin olabilen bir şeymiş
anneolmakneguzel_ ikinci_mucizem başlarda ben de de olmuştu, sıkıp 5 saniye bkeleyip bırakıyorum, baya geçmişti. Her wc hissindede wc gitmiyodum😅
Miranne Benimde tam anlattığınız gibiydi. İki kere idrar tahlili istedi dr. Enfeksiyondan şüphelendiler ikisi de temiz çıktı. Sonra geçti. Bebek baskı yapmasa da rahim büyüyor ondandır
ikinci_mucizem eminekurt9 bende acaba enfeksiyon mu var diye tedirgin oldum ama çok rahatsızlık verici bir durum 😓
eminekurt9 ikinci_mucizem doktorunuz kontrolde enfeksiyon olsa zaten söyler ama illa olacak diye bir şey de yok gönlünüzü ferah tutun ☺