21Diren Annekuzusu123 benimde daha hiç bişi hazır değil yarından itibaren hazrlıkyapacam gisiler alndı yıkama ötülemesi kaldı
Annekuzusu123 21Diren bende hastaneye yattım enfeksiyon sebebiyle o yüzden onlar yıkanacak ütülenecek kaldı
[silindi] Son 67 ama eğer bir değişiklik olmazsa sezaryen olacak o yüzden daha az kaldı diyebilirim eşyaları hazır çok şükür almaya çok geç başladık ama çabuk bitirdik
armanbebekk 21Diren son 50 günümüz kaldı odası kıyafetleri herşeyi hazır hastane çantasınıda hazırladım sadece benim kıyafetlerim hazırlanıcak 🤗
oglussannesiiii 21Diren eylül ekimler herhalde hep erkek son 80 günümüz kaldııı oğluşumuzla kavuşmaya 💙😍
Sevda06_05 21Diren hem adaşız hem hamileligimiz 😊bir Rabbim yolumuzu bahtımiizda dogumumuzuda kolay eylesin inşallah 🤲
Patiseverana 21Diren eylül sonu diyor doğum ama bakalım hiçbir şey hazır değil sadece aldım duruyor bir odası kaldı 😃
hulya4627 53 kaldı ama sezeryan olacağı için 43 felan 2 hafta sonra kontrolümüz var tarihi kesinleştiricez o zaman az kaldı odası yatağı beşiği eşyaları hazır bu hafta sonu yıkanıp ütülenecek prensesimizin ❤️
aydilss 21Diren Tam 32.haftalık olduk 58 gün kaldı bizimde kavuşmaya. Geçen haftalarda hastane eşyalarını yıkadım kuruttum ama daha ütüleyemedim bir yandan işe gidiyorum hala. Bu hafta izne çıkıyorum inşallah kalan işleri halledeceğim bir an evvel. Vücut ağrılarım çok fazla oluyor özellikle yattığımda kütük gibi kalkıyorum ayak tabanlarım acı içinde oluyor sakat gibi yürüyorum bir süre😅 şimdiden böyleyse ileriki haftalar daha da zor olur diye bir an evvel kalan işleri yoluna koymak istiyorum. Bizim doğum 17 Eylül görünüyor takvime göre ama inşallah o kadar beklemez şimdiden bunaldım valla neyse rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah hele bu sıcaklarda..🤲🌿
21Diren aydilss valla ben çok kütüm 34haftalık olacam şimdiden büyle perişanm san dün sabaha kadar ayak yanmasından bide regıl gibi sancılardan öldüm bacaklar ayrı bider çok zor Allah herkeze yardm etsin inşallah 🥵🥵🥵
cavbella 21Diren 32 hafta olduk bugün🐣 daha hazırlıklar tam değil haliyle yıkama ütüleme de yapamadım. Maşallah herkes bitirmiş neredeyse ben de bir iki hafta içinde tamamlarım inşallah 🌸
Liva34 cavbella bende aynı sizin gibiydim 🥹 şu an 37+4üm yıkama, ütüleme, çanta, beşik falan hepsini dün bitirdim 🙈 herkes fazla rahat olduğumu söylüyordu ama Nst sancı çıkmayınca keyifle yaptım 😂
bebesever 21Diren canımm akşam otururken kovaya su koy ayaklarını bacaklarını daldır içine. Ayak altı yanmasına çok iyi geliyor. Vücut ısını da düşüyor ferahlıyosun baya uykuya geçmeden öncede bacaklarını güzelce soğuk suyla yıka
aydilss 21Diren karın bölgemde oluyor genelde büyümeye bağlı gerginlikten olduğunu düşünüyorum başka yerlerimde yok ama