Psikoanne Doğumdan sonra pek kimse gelmedi toparlanırım diye, kırk mevlidi yapmayı düşünüyorduk zaten. O yüzden mevlit için hediyelikler yaptım . Trendyoldan yasin ve tesbih setlerinden aldım, kolonya doldurdum şişelere birde magnet koymuştum bu şekilde
Nurseda_ozkan21 Hhatiicee yasin çok güzel bir fikir ama şöyle bir sorun war evde okunmayan kur an olmamaşı herkes okumaya bilir o yüzden yasin yerine tesbih dağıtabilitsiniz
myangelson 1234Eminaaaa1234 Bunu mevlid için yaptırdım Bunlar hediyelik olanlar ama erken doğum yaptım o yüzden hepsi mevlidde dağıtıldı 😅😅 kuzenim yaptı
merrrvees Kanye forum sayfasında sol tarafda üç çizgi orda resim yükle çıkıyor oraya yükleyip ordan da linki buraya kopyala yapıştır yapınca resim olarak yükleniyor
myangelson cakirbebek 50 TL adedi 60 tane 3000 TL yaptı kuzenim bana direk malzeme fiyatina yapti sayılır tabi Mart ayında falan yaptı Nisan’da kullandık
Meltemanneolsun 1234Eminaaaa1234 ben kolonya ve çikolata yaptırdım Instagram’da çok uygun bir site buldum kendim yapsam diye düşündüm daha pahalıya geliyordu çok da hoş oldu tanesini 20 TL ye yaptırdım bir de 100 lu cikilata aldım trendyoldan isim yazılı
Lalakaplangl kedi-tozu ben hediye falan düşünmüyordum şu yorumu görene kadar Yani doğumu ben yapıyorum zaten bi dünya masraf onlar bana hediye getirecek ben neden hediye vereyim 😂 Ama kedi/köpek maması çok mantıklı geldi en azından patili dostlarımızın karnı doyar 🧡 Nerede yaptırabilirim bunu?