Bus-ra590 Kızlar bebeğim 47 günlük memeye gelince şiddetli ağlıyor biraz tutup geri bırakıyor. Çok üzülüyorum bugün ilk kez mama verdim içti hepsini. Sizce meme reddi mi yaşıyoruz? Başına gelen var mı?
anneoluyorumm13 Bus-ra590 henüz doğum yapmadım bilmiyorum ama gebe okulunda devlet hastanesinde emzirme hemşiresi varmış bir sorun yaşarsanız en başında hemen gelin demişlerdi bilginiz olsun isterseniz bir gidin baksınlar
dika Bus-ra590 belki yanlış tutuştan kaynaklı olabilir doğru kavramaya bilir uykulu halinde deneyin tutarsa meme reddi olmaz inşAllah ama uykuda da kabul etmiyorsa red ediyor olabilir ama siz onu ilgisini dağıtacak şekilde verin uykulu halinde verin yavaş yavaş tutar
Masal26 Bus-ra590 bu sebepten dolayı hemen mama vermeyin bence sütünüz varken size tavsiyem silikon göğüs ucu var biberon başlığı ile birebir onu tutar ezcaneden bakabilirsnz🌸
Bus-ra590 dika evet birazdan uyandıracağım emzirmek için bakalım tutacak mı 🥺 farklı emzirme pozisyonu denemem lazım
Bus-ra590 Masal26 evet onu da düşünüyorum olmadı öyle birşey yapacağım. Sütüm gelmiyor desem bakıyorum elimle geliyor da..
dika Bus-ra590 aynen mesela kolunuzun altına yastık katıp deneyin veya uzanarak vermeyi deneyin bakalım nasıl olacak inşAllah red olmaz
Masal26 Bus-ra590 ne güzel iste sütünüz de var silikon göğüs ucunu tutar ayni durumu yasadigim icin biliyorum hiç ertelemeyin mamaya da gerek kalmaz inşllh🤍