Buket-K Gerçek ve yalancı sancı arasındaki farkları söyler misiniz dakika tutmadım ama ara ara karnıma adet ağrısı gibi ağrı vuruyor su falan gelmedi ama 36+2 yim
Sila41_ Buket-K valla bende 36+0 ım 12 itibari ile ama nasıl kasılma oluyor nasıl dakika tutuluyor hiç bilmiyorum
Buket-K Sila41_ evet ben de anlayamadım ağrılarım oluyor ama gerçekte daha bi şiddetli durulmucak kadar oluyormuş sanırım 🥰
merveetopall Hamileliğim ve normal doğum yaptım ilkinde. Sancı belden kasıklara vuruyo genelde. Ve düzenli oluyo. Yani 10 dk bir 5 dk bir vesaire. Bende suan 36+2 haftalığım. İlk hamileliğimde adet sancısı gibi sancı çekmemiştim son zamanlarımda. Bunda fazla fazla ve düzensiz sancılar çekiyorum ekstra bel ağrısı. Dün gece acile gittim bi sıkıntı yoktu. Herkesin her hamileliği bir olmuyo malesef. Ama şunu söyleyebilirim ki doğum sancısı olduğunu anlıyosunuz. Dinlenince geçmiyo. Duştan sonra artıyo vs.
Buket-K merveetopall Benimde aynı şekilde 3 gündür bel ağrılarım arttı özellikle yatınca daha fazla hissediyorum Allah yardımcımız olsun sağ sağlim kucağımıza alalım inşallah 🥰