Ftm2025 ilk iki doğumumda da aynı duyguları yaşadım. Hatta kaynanamların gelmesini hiç istemiyordum. Kızım 5 aylıkken emmeyi bıraktı biraz sütümü sağıp biraz da mama veriyordum. Sonrasında emmeyi bıraktı biberona alıştığı için. Birgün kaynanam olacak kadın gündüz bize geldi neyse mutfakta işimi yapıyordum o da bebek uyuyordu yanında tv izliyordu. Sanki birşey beni dürttü git içeri bak diye. İşimi bıraktım içeri bir girdim pislik bebeğimi almış kendi memesini açmış emzirmeye çalışıyor. O an kafamdan aşağı kaynar sular döküldü sanki. Bir hışımla çocuğumu aldım ondan sinirlendim bağırdım, karşımda gülerek babası da bundan emdi diyor. Bendr sinirlendim o kadar meraklıysan git kocanı emzir dedim. Bana alındı gücendi akşam da eşime söyledim yaptığını, bir de o kızdı annesine. O günden sonra asla ne ona bıraktım çocuklarımı ne de yanaştırdım. Şu an 1.5 yıldır kavgalıyız üçüncü bebeğime hamileyim. Sevmek öte dursun evime ayak basamazlar. İnsanlar kafayı yemiş ağız burun öpünce ne anlıyorlarsa küçücük bebekten. Ben kesin ve nettim bu konuda, isteyen alınsın gücensin tavrını baştan koy. Kim ne derse de desin umursama…