Elvn Kizlar dogum icin alisveris yapcam kendim icin ama neler alcagimi bilmiyorum alisvers yapanlar fikir verebilir mi
Yalinn8 Elvn hamile tayti, hamile corabi al bence. Ben surekli elbise giydim cook daha rahat, oldum olasi kulotlu corap giymeyi sevmem aslinda ama biraz tombislesince lazim oluyormus😅
Yalinn8 Elvn dogum icin yazmissin🙈 gecelik sabahlik takimlar, depend, gogus pedi, gogus ucu kremi, emzirme sutyeni, tac terlik,sut sagma mak.
Smyyglgn54 Elvn 2 adet lohusa pijaması,emzirme südyeni,göğüs pedi,lohusa kilodu,emzirme atleti,(kapaliysan tülbent),
Elvn Yalinn8 hamile tayti suan 2 tane ama yenilerni apmam lazm dogum esnasi icin neler almam.lzm canm
Elvn Yalinn8 cok tesekkur ederm canm gecelikler nasl olmali onden dugmeli olanlardan mi yoksa elbisr gbi olanlr mi daha rahat
Yalinn8 Elvn 2 tane v yaka gibi gogus altindan gecen aldim indirmesi kolay gayet, biri ince askili aldim o da kolay, zaten sabahliklari da var, suwenden ve siyah inciden aldim canim
tugbamehmetbaki Elvn iki tane pijama tarzı düğmeli gecelik aldım 2 tane boydan elbise diktirdim doğum için o da Yakası düğmeli külot bez aldım Göğüs pedi emzirme sütyeni emzirme atleti toparlayıcı külot aldım bu kadar da lohusa terlikleri yapacağım
Nesrinkrdnz1 Elvn doğumunuz hangi ay gecelik ve pijama takımı önden düğmeli emzirme sütyeni ve atleti göğüs ucu için ped depent,süt sağma için makina hastanede fotoğraf çekimi için taç kıyafet hastaneden çıkarken giyecekleriniz
Elvn Nesrinkrdnz1 1 tane ince uzun kollu almayi dusjnuyorm gerisino kisa kollu almayi dusunyorm izmr sicak oluyo dye canm ama dgru mu dusunyrm bilmyrm
Pars Elvn sezeryan olucaksaniz ozellikle lohusa gecelik sabahlik veya pijama 2 takim.. kalin corap ve terlik.. emzirme sutyeni.. gogus ucu icin krem lansinoh oneririm.. gögüs pedi..sut sagma makinasi.. ilk etapta sut gelmezse baya faydasi oluyormus gelmesi bakimindan.. emzirme onlugu yaniniza olursa rahat edersiniz.. depend kilot.. hastene cikisi icin rahat kiyafet..