Aleynadiyorki İyi geceler kızlar Folik asit önerir misiniz hangisini kullanıyorsunuz bana doktorum kullanma dedi ama kullanırsam içim daha rahat edecek. Folibol kullanıyordum gebeliğe kadar doktorunuz ne önerdi eczaneden temin edeyim temiz içerikli bi Folik asit
Aysenurkeser Aleynadiyorki ben hamile kalana kadar folibol kullandım sonra vifolic önerdi doktorum şu anda onu kullanıyorum 3 aydan sonra gerek olursa ocean kullanmauı düşünüyorum
YyyyYasemin Aleynadiyorki ben reGenesis Max kullanıyorum hem folik asit hemde diğer vitaminlerden var gebelik öncesi de kullandım gebelikte hala doktorumun tavsiyesiyle devam ediyorum
Beyzanurq Folik asit kullanilmazsa ne olur bebeğe ne gibi faydası ben hamile olsam sanırım hicbisey kullanmam
Bburcuyavuzz Aleynadiyorki Eğer değerin normalse bence kullanma bende tereddütlüydüm kimisi kullan kimisi kullanma diyor bir de eski ki kadınlar kullanmamış ben şu an hamileyim doktorum doğal içerikli bi ürün verdi içerisinde bir çok vitamin minarel probiyotik var eczanedeki kadına da sordum o da folikasit kullanmamış ve şu an kullandığım ürüne güzel dedi ismi Redifol plus sen ama yinede iyicene araştır öyle iç bence birde bol bol ceviz yiyebilirsin günde 5 6 tane folikasit cevizde çok var