Lolopelo Nusaybine yeni taşındık tayinciyiz kızlar 29 haftalık hamileyim hastahane doktor nereyi önerirsiniz ?
tazecikanne_ Lolopelo Nusaybin’de özel olarak doktor var mu bilmiyorum ama devlet hastanesine güvenir misiniz bilmem. Yok sıkıntısı olmaz ayda bir gider gelirim derseniz kızıltepede cihanpol hastanesi var Mem Arjen doktor var tek geçerim o doktoru. Çok iyi bir doktor aynen yazdığım şekilde İnstagram’a yazarsanız sayfası falan da var. Mem Arjen Yıldırım
Bebek4747 Mardin Park hastanesin de hazal Erdoğan var çok mükemmel bi doktor İstanbul dan misafir olarak gittim bi kere tek muayene oldum onda ama gerçekten İstanbul daki doktorlardan bile iyidi İnstgramı da var ordan da araştırın isterseniz
Bebek4747 Lolopelo evet doğru ama malesef Nusaybinde de iyi bi doktor bulacağınızı zannetmiyorum ama yine araştırın inşallah çıkar karşınıza
Lolopelo tazecikanne_ Devlet hastahanesinden randevu dahi alamadık ne yazık ki 😕 evet mem arjeni duymuştum ama doğum anı için uzak geliyor aslında devlet hastahanesi çok yakın keşke ordan randevu alabilsem🙏
Denizz4 Nusaybin’de hastanenin yanında doktor Mehmet zeki türe var , önceleri devlet hastanesinde çalışıyordu sonra özel klinik açtı devlet hastanesinin karşısında, ilgili bir doktor devlette iken çok güzel ilgileniyordu ben o zaman gitmiştim
nasminan Aysenur_6101 sizde nusaybindesiniz ? Bende 6 aylık hamileyim çok kararsız kaldık Diyarbakır’a gitmeyi düşünüyoruz