Leontiine babyiscomings cumartesi çalışmaya başladık diye mesaj attılar çarşamba sabah sonuç elimdeydi
babyiscomings Aysenurkeser bende çarşmaba günü klnkte verdim kanımı fransaya yollanıyormuş bakalım ne zaman çıkacak
babyiscomings Leontiine kadın bana hiç Bilgilendirme yapmıyor ne zaman çıkar dediğimde total 2 hafta dedi sadece inşallah bir an önce çıkar sizinkide yurt dışınamı yollamıştı
babyiscomings minimomy_ ama kadın hiç iletişim kurmuyor normalde kod veriyorlarmış anlamadım çarşamba günü sabah verdim kanı ertesi gün sabah ellerine ulaşmıştı
Leontiine babyiscomings genoks firmasına yaptırdım ben Ankara’ya gidiyor Amerika destekli firmayız demişti. Yurtdışına göndermiyorlar sanırım genoks ama emin değilim
babyiscomings Ergulilk beni doktorum yönlendirdi panaromaya yaptırdım 17.960 gibi bir fiyattı 440 doların günümüz kuruna eşit olan ücretini alıyorlar canım
Onurbanuu Leontiine bebde ona yaptırdım cuma gunu kan aldılar gelıp sonucunuz ne zaman cıktı verdıgınız zaman haftasonu calısmıyoeuz dedıler
Sayke babyiscomings bende panaromaya yaptırmayı düşünüyorum. Ağustos başına kadar vaktim var. Rica etsem, o zamana kadar sonucunuz ne zaman çıkarsa beni günceller misiniz? Hem süreyi, hemde memnuniyetinizi merak ediyorum.
Nrgalt8 Sayke ben tek yumurta ikizlerim için burada yaptırdım. 550dolar fiyatı vardı. Cuma kan verdim sonraki hafta cumartesi sonuçları geldi
babyiscomings Sayke canımm bu gün geldi sonucum kanım yetersiz olduğu için tekrar verdim tekrar bekleme sürecindeyim Bilgin olsun sende yaptırmayı düşünüyordun