Selam güzel anneler ve anne adayları size biraz doğum hikayemden bahsetmek istiyorum
16.07.2025 tarihinde sabah 7 de tuvalet ihtiyacı için uyandım ama bir türlü kesilmek bilmeyen su geliyordu 7 8 defa üzerimi değiştirdim ve doktorumu aradım su zannettiğim bir sıvı geliyor ne yapmalıyım diye daha 30+6 daydık ve beni korkutmuştu hemen kliniğe gittik doktor kontrol etti bebeğim hareketli ve gayet sağlıklıydı ama birde vajinal bakmak istedi ve rahimde açıklık olduğunu ve suyun oradan sızdığını ve bebeğin ayağınında kanalda olduğunu gördü ayağını kanaldan sarkıtmıştı ve bana hemen yatış verdi kesinlikle ayağa kalmamam gerektiğini hatta oturmamın bile yasak olduğunu söyledi nstye bağlandım ve akciğer geliştirici ilaç verdiler ama ilaç bende alerji yaptı tansiyonum bir anda 16/9 a çıktı dedim tamam yolun sonu gözlerim karardı ölüyorum sandım anında müdahale ettiler bebeği 24 saat daha içeride tutmak istiyorlardı ama öyle olmadı 2. Dozu alerjim nedeniyle yapmadılar ve saat 14/30 da başlayan sancılarım önce 5 dk da bire sonra git gide 1 dk ya düştü ve inanılmaz ağrılıydı dayanamıyordum ama bebeğin hala ayakları kanalda olduğu için beni sezeryana aldılar saat 20:14 de bebeğim dünyaya geldi ve yenidoğan yoğun bakım ünitesine alındı şimdi ise şuan gidip görebiliyorum bebeğimi bir sorun olmadığını emme refleksi kazanması gerektiğini ilettiler ne zaman taburcu olacak Bilmiyorım bebeğim hastanede ben evdeyim gerçekten çok zor bir durum bende ise rahim yetmezliği çıktığı için bir anda bunun olduğunu belirttiler ben iyiyim ama bebeğimden ayrı kalmak çok zor siz siz olun her sorun hissettiğinizde içinize şüphe bile düşse es geçmeyin hemen doktora gidin 🌸