Havvanur96 Tuunaa bana bunu söylemedi doktor bu şekilde ultrason kağıdıda vermedi sadece bacak arasını vermiş
Havvanur96 Prettymommy 3 hafta sonra detaylı ultrason var bakalım orda kesin sonuç alırım artık 😊 hala kız hissediyorum ilginç bi şekilde bilmiyorum
supermom__ Nurhalitefe bende 24. Haftada gittim aynı bu şekilde kabarıktı ama başka bişey yoktu rüyamda erkek görüyorum hep acaba değişir mi baska ultrason fotoğrafınz var mı
melikeyimmmmm Havvanur96 cinsiyetinizde değişiklik oldu mu komtrole gittiniz mi hiç 😂 bende 15 haftalık hamileyim de kontrolde doktor erkek dedi ama kordonla karıştırmışmıdır emin olamadım bide siz bakarmısınız ultrasona aynı duruyor 😂
Havvanur96 melikeyimmmmm ultrason goruntulerimiz hemen hemen aynı 😂 ben 16. Haftada gittim yüzde yüz erkek dediler şimdi detaylı ultrason haftami bekliyorum 20 haftalikken gidecem inşallah
Nuriay Havvanur96 size buyuk geliyo hem doğarken bile şişlik oluyo sonrasında şişlik geçiyo yakınlaştırıp çekiyorlar
Nuriay Havvanur96 kordonda ola bilir o siz pekte güvenmeyin derim 5 ay erkek bildim oğlum vardı 5 ayda detaylı ultrasonda doktorum kız bebek biliyorsunduz herhalde dedi şoka uğradım 😂😂 kahkaha atmışdım hayır bilmiyordum diye supriz oldu
Nuriay Havvanur96 kızımda yanlış dediklerimde bacak arasında var dedi ama kordonla karıştırmış benim de oğlum var ama renkli ultrasondada 12 haftada direk pipiyi bana gösterdi doktor
Havvanur96 melikeyimmmmm bende inanamıyorum çünkü başından beri kız hissediyordum gerçi hala kız hissediyorum erkek hissi hiç yok. İlk oğlumda kesin erkek demiştim öyle yoğun hissediyordum bunda da kıza karşı hislerim o şekilde